Een Chinese blogger beweert de nieuwe iPhone 5S en iPhone 6 heeft gezien bij een toeleverancier. De blogger zelf is een onbekende in het geruchten circuit, dus het kan best zijn dat hij dit allemaal uit zijn duim zuigt. Meeste beweringen van de blogger hebben we eerder ook gehoord, het komt wel overeen met andere geruchten.

iPhone 6

Volgens de Chinese blogger is de design van de iPhone 5S bijna identiek als die van de huidige iPhone 5. De vernieuwingen zouden echter achter de behuizing plaatsvinden. Zo zou de iPhone 5S een sneller Cortex A7-chip krijgen en een vingerafdrukscanner waarmee je de iPhone kan unlocken.

De iPhone 6 zou echter totaal anders zijn dan de huidige iPhone modellen. Volgens de brogger zou de iPhone 6 nog langer en breder zijn dan de 4-inch iPhone 5. Dit betekend dat de iPhone 6 een nog groter scherm zal krijgen. Ieder hebben we geruchten voorbij zien komen over een mogelijk iPhone Math. De iPhone 6 zou dus een 4,8-inch display krijgen. Ook zou de iPhone 6 een nog sneller processor krijgen en een aantal nieuwe features. Denk hierbij aan een vingerafdrukscanner en een hogere scherm resolutie.