Volgens recente geruchten uit China krijgt de volgende generatie iPhone een groter en een verbeterde 5-inch display. Tegenwoordig krijgen nieuwe smartphones steeds een groter scherm. Apple zou waarschijnlijk dit jaar naast de iPhone 5S ook de iPhone 6 gaan introduceren.

Apple’s nieuwste smartphone de iPhone 5 heeft een 4-inch scherm, dit is momenteel ook het grootste scherm formaat bij de iPhone’s. Tegenwoordig komen er steeds vaker nieuwe phablets (kruising tussen een smartphone en een tablet). Het is dan de vraag of Apple mee gaat met deze trend.

De website iMore heeft een aantal interessante concepten van de iPhone 6 gepubliceerd met een scherm formaat van 5-inch.

  • Johan

    Ik geloof dit niet zo, dat zou betekenen dat Apple maar 1 jaar met de 4 inch scherm heeft gedaan, voorheen hebben ze 5 jaar met het 3,5 inch scherm gedaan, dit lijkt me dus niet echt iets voor Apple, maar we zullen zien.