Op de Chinese website weiPhone is er onlangs een aantal foto’s van de iPad mini 2 met Retina scherm verschenen. De foto’s zouden de achterkant van de iPad mini 2 kunnen zijn. Het vreemde aan de foto’s is dat de Apple logo niet zwart of zilver is maar blauw.

iPad mini 2

De foto’s laten een iets dikker iPad mini casing zien, het dikker zijn van de casing is vrij logisch. De iPad met Retina scherm is ook dikker dan de iPad 2. Het blauwe Apple logo is wel echter vreemd en laat ons toch twijfelen. Laten we maar eens kijken naar de foto’s.

  • Hubert

    Opletten als je overstapt naar retina ipads… Ik had 6500 fotos op mijn ipad1, en na overstap naar ipad 4 met retina display waren die fotos opeens 15 giga groter… Door de hogere resolutie die je op de retina display kunt tonen worden de fotos dus ook in hogere resolution bewaard vanuit iPhoto… Omdat ik op mijn 32 gig ipad1 maar 15 gig gebruikt had, dacht ik met een 32 gig ipad4 ook voldoende te hebben, maar na het overzetten bleek dat ik nog maar 180 mb vrij had. Eerder dus de 64 gig kopen als je veel met fotos werkt

  • iPad mini

    Zoals we Apple kennen zal de design gewoon hetzelfde blijven.

    De hardware wordt enkel krachtiger en een retina display komt erin meer ook niet. Zo bijzonder zou de iPad mini 2 ook weer niet zijn.