Dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe OS X besturingssysteem is vanzelfsprekend. Een aantal website’s waaronder 9to5mac had vorig jaar in november bezoek gekregen van een computer waar OS X 10.9 op was geïnstalleerd. Na wat speurwerk van 9to5mac was de IP-adres herleid naar de hoofdkantoor van Apple in Cupertino.

OS X 10.9 Lynx

Toen was het al bekend dat Apple aan een nieuwe versie van Mac OS X werkte. Nu we een aantal maanden verder zijn bericht AppleInsider ook dat ze vorig jaar bezoek kregen van een computer met OS X 10.9. Alleen de bezoekers aantallen met OS X 10.9 stijgen met de tijd. Het lijkt hierdoor op dat Apple de nieuwe OS X 10.9 nog deze maand gaat onthullen.

De huidige OS X 10.8 Mountain Lion werd vorig jaar op 16 februari aangekondigd. We zijn nu bijna een jaar verder en Apple brengt zoals we weten jaarlijks een nieuwe versie van zijn besturingssysteem. Veel informatie hebben we helaas niet over de Mac OS X 10.9, zodra er meer details lekken dan kan je het natuurlijk hierop iPhonemania lezen.