Laatste tijd horen we steeds vaker geruchten over een mogelijke smartwatch van Apple. Zo had de New York Times gehoord van bronnen binnen Apple dat er inderdaad aan een smartwatch wordt gewerkt. Apple’s iWatch zou zelfs een gebogen glas hebben. Zelfs de Wall Street Journal wist te melden dat er momenteel geëxperimenteerd wordt met de mogelijke ontwerpen. Zodra deze fase afgerond zou zijn, zou Apple graag de massaproductie van de iWatch willen starten.

iWatch

Nu komt ook Bloomberg met interessante beweringen. Net zoals WSJ meldt Bloomberg ook dat Apple momenteel meerdere smartwatch ontwerpen aan het testen is. Zodra deze fase afgerond zou zijn, zou Apple graag met de massaproductie willen starten.

Momenteel zouden er meer dan honderd mensen aan de iWatch werken. Veel van de mensen werkten eerder ook aan de iPhone en iPad. De grootte van het team geeft ook weer eens aan dat Apple bijna klaar is met de iWatch. Het zal dus niet meer zolang gaan duren voordat het aangekondigd gaat worden.