Steeds vaker zien we geruchten en concepten van een mogelijke smartwatch van Apple, die beter bekend staat als de iWatch. YouTube’r FinalCutKing is één van vele die zijn ideeën of beter gezegd fantasieën in een concept video heeft gestopt. Meeste ontwerpers ontwikkelen namelijk een concept van een haalbaar product, FinalCutKing heeft een concept voor de toekomst ontwikkeld, hij hoopt namelijk dat Apple een dergelijke iWatch in het jaar 2019 op de markt kan brengen.

iWatch concept

De iWatch concept van FinalCutKing projecteert namelijk grote holografische beelden. Met de geprojecteerde scherm kan je onder andere foto’s bewerken, FaceTime gesprekken voeren en of berichten lezen. Ook is het mogelijk om de beelden op een tafel te projecteren zodat je de foto’s van je iWatch naar een andere camera kan verslepen.

Laten we maar naar genieten van de iWatch van de toekomst: