Wilt u ook graag het toetsenbord kleur van uw iPhone, iPad of iPod touch veranderen? Met de Color Keyboard tweak kunt u eenvoudig de kleur van het toetsenbord veranderen. Dat is nog niet alles, u kunt ook nog eens een achtergrond afbeelding toevoegen aan uw toetsenbord.

ColorKeyboard

Color Keyboard is een jailbreak tweak die u alleen in Cydia kan kopen voor 1,99 dollar. Om Cydia te kunnen gebruiken dient u eerst dus uw iPhone, iPad of iPod touch te jailbreaken. Volg de onderstaande links als u nog geen jailbreak hebt:

Start nu Cydia op en zoek naar Color Keyboard of als u een iPad hebt zoekt u naar Color Keyboard HD. Zodra u het hebt gevonden installeer dit tweak. Na de installatie gaat u naar de Instellingen-app van uw iOS-apparaat. Scroll nu een beetje naar beneden totdat u ColorKeyboard ziet. Druk daarop om de gewenste toetsenbord kleur te selecteren of zelf één aan te maken.