In het verleden hebben we wel vaker een transparante iPhone en een iPad gezien, maar dit doorzichtige iPad concept van Ricardo Afonso ziet er toch echt wel geweldig uit. Ricardo heeft zo te zien echt over alles goed nagedacht. Zo heeft zijn transparante iPad nog steeds een home button, speakers en een camera aan de voorzijde en achterzijde.

transparante iPad

Zullen we ooit zulke iPad’s in het echte leven terug vinden? Met de technologie van nu zou dit niet mogelijk zijn. Er zitten namelijk zoveel hardware onderdelen in de iPad verstopt. Alle onderdelen dienen dan ook nog eens transparant moeten worden voordat we zoiets in real life kunnen zien. Misschien kunnen onze kleinkinderen dit wel mee maken 😉

  • Bernard

    Neem mij niet kwalijk hoor, iPhonemania, maar neem ajb iemand in dienst die wel fatsoenlijk Nederlands kan tikken: “deze concept” en “klein kinderen”. Kom op zeg!