Het team van Firecore heeft een nieuwe versie van seas0npass uitgebracht waarmee een Untethered Jailbreak uitgevoerd kan worden op de Apple TV 2G. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om de derde generatie Apple TV te jailbreaken. Bij de nieuwe Apple TV zijn er helaas onvoldoende beveiligingslekken gevonden om een untethered jailbreak te realiseren.

Seas0nPass

De nieuwe seas0npass jailbreak tool kan dus alleen de Apple TV 2G op iOS 5.2 jailbreaken. Verder is het ook handig om te weten dat niet alle apps bijgewerkt zijn om de nieuwe iOS 5.2 te ondersteunen. Apps als XBMC en PLEX moeten eerst nog bijgewerkt worden. Het zal dus nog wel een tijdje duren voordat dit alles gerealiseerd kan worden.

Net zoals alle andere jailbreak tools kan je de nieuwe seas0npass downloaden via onze Download Jailbreak Tools pagina.