Afgelopen maandag bracht de nieuwe Evad3rs Dev Team een untethered jailbreak uit voor iOS 6.0 en hoger. Evad3rs heeft ook een aantal lekken gevonden voor de Apple TV 2G waarmee ook een untethered jailbreak uitgevoerd kan worden. Het team van Firecore heeft aangegeven dat ze hard aan het werk zijn om de jailbreak tool seas0npass een update te geven, waarmee de tweede generatie Apple TV gejailbreakt kan worden.

Firecore Seas0nPass

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om de derde generatie Apple TV te jailbreaken. Bij de nieuwe Apple TV zijn er helaas onvoldoende beveiligingslekken gevonden om een untethered jailbreak te realiseren.

Verder is het ook handig om te weten dat niet alle apps bijgewerkt zijn om de nieuwe iOS 5.2 te ondersteunen. Ook al zou de jailbreak vandaag uitgebracht worden, apps als XBMC en PLEX moeten eerst nog bijgewerkt worden. Het zal dus nog wel een tijdje duren voordat dit alles gerealiseerd kan worden. We houden u natuurlijk op de hoogte zodra het zover is.

  • Jim

    Jammer dat er nog steeds geen jailbreak voor de derde generatie Apple TV bestaat. Heb het al een tijdje en mis toch XBMC heel erg 🙁