De bekende iOS hacker P0sixninja heeft via een tweet laten weten dat hij over voldoende exploits beschikt om een nieuwe untethered jailbreak te ontwikkelen voor iOS 6.x.x. Zoals de meeste van jullie al zullen weten heeft Apple de Evasi0n jailbreak in iOS 6.1.3 gepatched.

Untethered Jailbreak

Maar het lijkt erop dat P0sixninja een aantal nieuwe kwetsbaarheden heeft gevonden in iOS 6.1.3 die nog niet door Apple is gepatched. Zoals hij het in de onderstaande tweet laat weten heeft hij de nieuwe kwetsbaarheden alleen gevonden.

Maar maak je geen zorgen de Evad3rs Dev Team is niet verdwenen. De Evad3rs Dev Team beschikt namelijk ook nog over voldoende exploits om een nieuwe untethered jailbreak te ontwikkelen. Alleen willen hun het nog niet vrijgeven. Anders kan Apple namelijk de gevonden kwetsbaarheden gelijk patchen in iOS 7. Nieuwe kwetsbaarheden vinden kost namelijk heel veel tijd.