Bel met de Simple Mobile app 80% goedkoper naar mobiele en vaste nummers in binnen en buitenland. Ook tijdens uw verblijf in het buitenland betaalt u zeer lage tarieven, tot wel 80% goedkoper dan uw huidige provider en tot 60% goedkoper dan Skype. Vermijdt dure roamingkosten met Simple Mobile.

Simple Mobile

GRATIS UITPROBEREN

Probeer Simple Mobile app zelf uit zonder ergens aan vast te zitten. Je krijgt de app met 50 cent gratis beltegoed, wat genoeg is voor (gemiddeld) 15 belminuten. Je betaalt niks tot je besluit om je beltegoed op te waarderen.

LAGE TARIEVEN

Door samen te werken met internationale telecom bedrijven kunnen we je de beste balans aanbieden tussen goedkope tarieven en goede geluidskwaliteit. Daarom zijn we gemiddeld 60% goedkoper dan andere populaire VoIP apps, terwijl we nog steeds GSM geluidskwaliteit bieden.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Simple Mobile app werkt naadloos met het adresboek van je telefoon samen en zorgt ervoor dat je iedereen, overal, met elke telefoon kunt bereiken – zij hoeven niet online te zijn of een app geïnstalleerd te hebben om gebeld te kunnen worden. Hun nummerherkenning zal zelfs jouw nummer als beller aangeven! Het valt niemand op dat je niet de normale telefoon app gebruikt.

PREPAID BETALEN

Er zijn geen abonnementen of andere verborgen kosten. Simple Mobile app gebruikt een simpel prepaid systeem dat je makkelijk kunt opwaarderen: je kunt direct een in-app aankoop doen, of online beltegoed kopen via creditcard, Paypal of iDeal.

TE MOOI OM WAAR TE ZIJN?

Nee hoor. Wij verdienen geld als jij belt, daarom bieden we een gratis downloadbare app aan, zonder reclame. We kopiëren en misbruiken NOOIT jouw adresboek en bieden goedkope, transparante tarieven aan die je kunt bekijken op http://www.simple-calls.com