Ben je van plan om binnenkort een grote aankoop te doen in de iTunes Store, of zit je bijna door je iTunes-tegoed heen? Dan loont het om even bij de Saturn binnen te lopen. Saturn heeft namelijk de iTunes gift cards in de aanbieding staan. Saturn geeft je maar liefst 33 procent korting op je iTunes-kaart.

iTunes kaart 15 euro

Koop je bij Saturn drie iTunes gift cards van 15 euro per stuk, dan hoef je maar 30 euro te betalen. Zo bespaar je de kosten op één van de drie kaarten. Per persoon mag je hooguit zes iTunes-kaarten in één keer kopen. Als je echt heel veel iTunes gift cards nodig hebt zul je samen met een aantal vrienden moeten gaan, die even wat extra kaartjes voor je kan kopen.

De iTunes-kaarten actie bij Saturn loopt tot en met 28 april 2013.

  • Charles

    Denk dat ik morgen even langs ga bij Saturn. Ik was al bijna door mijn iTunes tegoed heen.

  • Chantal

    Nou Charles fijn om te weten dat je morgen even langs gaat bij de Saturn.