Het is alweer bijna een jaar geleden dat Apple de huidige MacBook Air en de MacBook Pro heeft uitgebracht. Het wordt dan weer hoogtijd dat Apple de MacBooks een upgrade gaat geven. Volgens de Chinese website DigiTimes zal het niet meer zolang duren voor de nieuwe MacBooks.

MacBook Air

De Chinese website zou van anonieme bronnen hebben vernomen dat Apple van plan is om aan het einde van het tweede kwartaal de nieuwe MacBook Air en de nieuwe MacBook Pro te onthullen. Waarschijnlijk zal de aankondigen tijdens de WWDC dat gepland staat voor de tweede week van juni gebeuren.

Verder meldt DigiTimes ook dat de MacBooks minder populair bij de consumenten is dan verwacht. Dit zou voornamelijk te danken zijn aan het hoge prijskaartje van de MacBooks. Veel consumenten zouden wel een MacBook willen kopen, maar door de hoge prijs zijn ze zo een beetje gedwongen om een goedkoper laptop te kopen bij de concurrent.

Misschien een idee voor Apple om de MacBooks wat goedkoper te maken, zodat er meer mensen van een MacBook kunnen genieten.