Facebook heeft recent de Facebook Home-app voor Android smartphone uitgebracht. De Facebook Home-app neemt het startscherm en de vergrendelscherm helemaal over en geeft een fullscreen statusupdates van Facebook weer. Via een knop onderin zijn wel de apps nog beschikbaar.

Facebook

Uit statistieken van Google Play blijkt dat de Facebook Home-app binnen negen dagen maar liefst 500.000 keer is gedownload. Momenteel kunnen enkel de Galaxy SIII, Galaxy S4, Galaxy Note II, HTC One, One X en One X+ gebruikers de Facebook Home-app gebruiken, maar de app kan wel gedownload worden door alle Android smartphones.

De Facebook Home-app heeft ruim 11.000 beoordeling en krijgt helaas maar twee van de vijf sterren. De reden van de slechte beoordeling kan door twee reden: ten eerste, gebruikers zijn niet tevreden met de nieuwe app en ten tweede, gebruikers van andere Android smartphones die de app niet kunnen gebruiken kunnen ook negatieve feedbacks insturen.