De One is momenteel het topmodel in het assortiment van HTC. Er circuleren geruchten in de rondte dat HTC van plan is om een goedkopere versie van de HTC One in juni uit gaat brengen. De goedkopere HTC One versie heeft de codenaam M4. Dit heeft de Chinese website DigiTimes van een onderdelenleverancier die de behuizing van het toestel zou leveren gehoord.

HTC One

Volgens de Chinese website krijgt de goedkopere HTC One versie een metalen behuizing die geleverd gaat worden door Catcher Technology. Zowel HTC als Catcher Technology hebben niets officiels naar buiten gebracht.

Vermoedelijk krijgt het toestel een Dual-Core processor van Qualcomm en beschikt over een 4,3-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

  • Eddie

    De HTC One is keer op keer vertraagd! En nou al met een opvolger komen hahaha grappig 😀