Dat Apple hard aan het werk is om de nieuwe iOS 7 op tijd klaar te hebben is een feit. Als we Apple-watcher John Gruber van Daring Fireball mogen geloven heeft Apple wat vertraging opgelopen met de ontwikkelingen van iOS 7. Zo zouden ontwikkelaars weggehaald zijn bij het OS X 10.9 team om bij te springen bij de iOS 7 team.

iOS 7

Sinds 29 oktober 2012 is Jonathan Ive ook verantwoordelijk geworden voor het software design binnen het bedrijf. We weten natuurlijk ook dat de topontwerper hard bezig om iOS 7 een serieuze opfrisbeurt te geven. iOS 7 wordt volgens John Gruber ook al ‘in het wild’ getest. Een aantal Apple-medewerkers zouden rondlopen met iPhone’s met een speciale polarisatiefilter die de kijkhoek verkleint en pottenkijkers afwendt.

Naar verwachting zal Apple iOS 7 tijdens de WWDC 2013 dat waarschijnlijk in juni wordt gehouden gaat onthullen

  • Cetto

    en nu maar hopen dat Apple het allemaal op tijd af hebt. Ben erg benieuwd naar iOS 7. Ben zo’n een beetje uitgekeken op iOS 6.