Enkele dagen geleden voorspelde Brian White een analist van Topeka Capital Markets dat de iPhone 5S niet de enige Apple product zal zijn die een vingerafdrukscanner gaat krijgen. In een bericht aan investeerders meldt White dat ook de iWatch een vingerafdrukscanner gaat krijgen.

Nieuwe iPhone 5S

Ditmaal komt de beste man met nieuws over de iPhone 5S. Volgens White zou de iPhone 5S in verschillende soorten modellen komen. Dit zou hij hebben vernomen van verschillende anonieme bronnen.

De iPhone 5S zou op zijn minst in twee modellen komen, die elk een andere schermgrootte heeft. De reden dat de iPhone 5S in meerdere modellen zou komen is dat niet iedereen van een kleine 4-inch scherm houdt. Dit betekent dat er wellicht een iPhone 5S komt met een nog groter scherm. De iPhone 5S zou volgens White in de zomer van dit jaar moeten lanceren.