Gisteren hadden we een artikel van een analist die beweerde dat de iPhone 5S een betere camera en een vingerafdrukscanner gaat krijgen. Ditmaal beweerd de Vietnamese website Tinhte.vn dat de iPhone 5S een 12-megapixel camera gaat krijgen. Dit lijkt ons vrij logisch.

iPhone Camera

De iPhone 4S en de iPhone 5 hebben namelijk beide een 8-megapixel camera. De camera van de iPhone 5 is enkel wat verbeterd maar qua megapixels zitten beide op hetzelfde pixels.

Naast een 12-megapixel camera zou de iPhone 5S ook nog eens verbeterd zijn om in het donker foto’s te maken. De iPhone 5 kan ook foto’s nemen in het donker maar de foto’s zijn wel wat blokkerig en wazig. De vernieuwde camera van de iPhone 5S zou dus een duidelijker resultaat moeten leveren.

De Vietnamese website zou dit nieuws van Wonderful Saigon Electrics (camera onderdelen fabrikant) hebben vernomen.