Brian White een analist van Topeka Capital Markets is weer helemaal terug met zijn geruchten. Volgens White zijn verwachtingen zal de iPhone 5S een vingerafdrukscanner, een betere camera krijgen en het schermformaat zal op 4-inch blijven.

iPhone 5S krijgt vingerafdrukscanner

Inmiddels hebben meerdere betrouwbare websites al aangegeven dat de iPhone 5S een vingerafdrukscanner gaat krijgen. De kans is dus vrij groot dat de iPhone 5S beveiligd wordt met een vingerafdrukscanner. Dat de iPhone 5S een betere camera krijgt spreekt ook voor zich. Apple geeft de S-versie’s van de iPhone altijd een betere processor en een verbeterde camera.

Over het schermformaat van de iPhone 5S denken wij ook dat het identiek blijft als die van de iPhone 5. De 4-inch iPhone is namelijk een nieuwe model dus het is vanzelfsprekend dat Apple deze formaat blijft aanhouden. Qua design zal de iPhone 5S ook onveranderd. Dit heeft Apple ook eerder gedaan met de iPhone 3GS en de iPhone 4S.

via MacRumors