Zojuist hadden we een artikel over de iPhone 5S dat op zijn minst in twee modellen zou uitkomen, en elk daarvan zou een andere schermgrootte hebben. Dit zou Brian White een analist van Topeka Capital Markets hebben vernomen van verschillende anonieme bronnen.

Nieuwe iPhone 5S

Ditmaal is het de Japanse website Macotakara die van verschillende anonieme bronnen heeft vernomen dat de iPhone 5S in totaal in vijf kleuren verkrijgbaar zal zijn. De standaard wit en de zwarte uitvoeren, plus nog drie extra kleuren. Welke nieuwe kleuren het zullen zijn weet de Japanse website niet.

Er gaan al lange tijd geruchten over een iPhone 5S in meerdere kleuren. Er hebben inmiddels meerdere analisten en betrouwbare websites over een iPhone 5S gesproken die in verschillende kleuren verkrijgbaar zou zijn. Ze zouden allemaal wel eens gelijk kunnen krijgen.