Dat er binnenkort een iPhone 5S komt weten we inmiddels al. Enkele dagen geleden schreef de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal nog dat Foxconn opzoek is naar nieuwe medewerkers ter voorbereiding van de iPhone 5S massaproductie. Of dit allemaal wel klopt kunnen we echter niet met zekerheid zeggen. Wel weten we dat The Wall Street Journal een zeer nauwe band heeft met Apple.

iPhone 5S krijgt vingerafdrukscanner

We hebben in de afgelopen tijd ontzettend veel beweringen en geruchten van analisten en websites gezien omtrent de iPhone 5S met een vingerafdrukscanner. Ditmaal komt een andere betrouwbare website, namelijk Reuters met interessante informatie omtrent de iPhone 5S. Volgens een anonieme bron van Reuters zal de iPhone 5S een vingerafdrukscanner krijgen.

De anonieme bron weet ook te melden dat de oorspronkelijke massaproductie van de iPhone 5S voor juni stond gepland, maar het lijkt erop dat Apple wat vertraging heeft opgelopen. De boosdoeners van de vertraging zou de nieuwe vingerafdrukscanner zijn. Apple zou namelijk nog steeds opzoek zijn naar speciale coating om de vingerafdrukscanner niet te hinderen in zijn functionaliteit.

  • Tim

    Ergens had ik gelezen dat de iPhone 5S een killer feature zou krijgen. Is de vingerafdrukscanner de killer feature?

    Je kan ook gewoon een code op je iPhone zetten :s had echt iets meer innovatie van Apple verwacht.

  • Gert

    De iPhone 5S zal niet echt veel anders zijn dan de iPhone 5. Verwacht een processor upgrade, betere camera, vingerafdrukscanner en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

    Ik wacht liever op de iPhone 6.