De Japanse website MacFan zou hebben vernomen dat Apple op 20 juni een evenement zal gaan houden. Tijdens dit evenement zal Apple de nieuwe iPhone 5S aankondigen. De verkoop van de iPhone 5S zal dan een maand ergens in juli van start gaan. Naast de iPhone 5S zal Apple ook een budget iPhone gaan aankondigen.

iPhone 5S

De budget iPhone zou dan later dit jaar in augustus gelanceerd worden. De budget iPhone zou vooral bedoeld zijn voor opkomende grote markten zoals China en India. Het is dan ook nog de vraag of de budget iPhone wel in Europa zal komen.

Zoals eerdere geruchten al voorspellen zal de iPhone 5S qua design identiek zijn als de huidige iPhone 5. De vernieuwingen zouden dan ook enkel achter de behuizing zichtbaar zijn. Zo zou de iPhone 5S een sneller processor, betere camera, verbeterde batterij en waarschijnlijk ook NFC ondersteunen. Volgens analist Katy Huberty van Morgan Stanley zal de iPhone 5S een “killer feature” krijgen. Katy Huberty weet zelf niet wat voor een killer feature het zou worden, maar één ding weet ze wel. Apple zal ons allen verrassen.

Andere analisten voorspelde eerder ook wat dingen over de budget iPhone. Zo verwachten ze een budget iPhone met hetzelfde scherm formaat als de iPhone 5. Qua design zal de budget iPhone wel anders zijn en de behuizing zou van plastic moeten zijn. Daarnaast wordt ook verwacht dat de budget iPhone geen Retina scherm krijgt.

via CNet

  • blah

    wat een grap man, wie nog met een iphone loopt is een loser uit 2007