Apple heeft nog geen eens de iPhone 5S aangekondigd en er verschijnen al concepten van de iPhone 6. Gisteren hadden we nog een iPhone 6 concept met een gebogen scherm. Ditmaal heeft de Duitse designer Eric Huismann het idee van een transparant scherm opnieuw onderzocht, en het verwerkt in zijn iPhone 6 concept design.

iPhone 6 concept

De iPhone 6 van Huismann is 17 procent dunner dan de toch al slanke iPhone 5, heeft een 10-megapixel camera aan boord met 1080p video-opname en een verbeterde A7-processor. Voel je vrij om te kwijlen over de beelden.

De iPhone 6 ziet er fantastisch uit. Er is een doorkijk scherm iets wat veel Apple fans eerder in andere concept ontwerpen hebben gezien. Ik denk dat de transparante scherm voor vele praktische toepassingen gebruikt kan worden, denk hierbij aan onder andere navigatie en exploratie.

iPhone 6 concept

Terwijl het scherm over het algemeen volledig transparant  is, blijft het wel aan de boven-en onderkant ondoorzichtig. De hardware zou zorgvuldig geperst moeten worden in dit kleine oppervlakte. Onder hen is een A7-processor, een 10-megapixel camera met Full-HD video-opnames.

Eric Huismann heeft ervoor gekozen om de plaats van de Apple logo te veranderen. We zijn gewend dat de Apple logo net iets boven het midden op de achterkant van de iPhone is. In dit iPhone 6 concept is de Apple logo naar de rechterbovenkant verplaats.

iPhone 6 concept

 

  • Belhanda

    Het ziet er wel gaaf uit maar we moeten wel realistisch blijven. Een smartphone met transparante display zou voor de aankomende 5 jaar zeker niet uitkomen.

    • Sam

      Dat het niet realistisch is ben ik er mee eens maar ik vind het wel gaaf eruit zien hoor!