Tactus, een hoesjes fabrikant heeft zojuist een foto gepubliceerd van de mogelijke budget iPhone. Op de foto is de achterkant van de budget iPhone te zien, dat uitgelekt zou zijn uit Apple’s productieketen. De behuizing van de budget iPhone zou van polycarbonaat gemaakt zijn.

Budget iPhone achterkant

Op het eerste gezicht lijkt het op een iPhone 3G(S). Wat wel direct opvalt is dat enkel de naam iPhone en de Apple logo te zien is. Zoals we weten staat op de achterkant van elke iPhone, iPad en iPod touch waar die gemaakt is en een aantal icoontjes. Misschien zal Apple dat op een later stadium toevoegen.

Verder is te lezen op de website van Tactus dat de budget iPhone is dikker en groter wordt dan de iPhone 4(S), 120mm lang, 65mm breed en 9mm dik. De schermformaat zal wel gewoon op 3,5-inch blijven. De budget iPhone zal uitgerust worden met een A5-processor, net zoals de iPad mini. Verder beschikt de goedkope iPhone over een 5-megapixel camera, net zoals de iPhone 4.

Tactus verwacht dat de budget iPhone rond 15 oktober in de verkoop gaat voor een prijs van 300 dollar.

  • Sam

    Waren we eindelijk van de iPhone 3Gs design af, komt Apple met nog een zelfde ontwerp :S