Afgelopen week was er een foto van de mogelijke achterkant van de budget iPhone uitgelekt. Deze foto was gepubliceerd door Tactus een hoesjes fabrikant, dat uitgelekt zou zijn uit Apple’s productieketen. De behuizing van de budget iPhone zou van polycarbonaat gemaakt zijn.

iPad 5 achterkant

Ditmaal komt de hoesjes fabrikant Tactus met een uitgelekte foto van de achterkant van de vermoedelijke iPad 5. Wat ons direct opvalt is dat de achterkant van de iPad 5 een stuk kleiner eruit ziet dan alle voorgaande iPad modellen. Eerdere geruchten beweren ook dat de iPad 5 een smallere bezel rondom het scherm zal krijgen, waardoor het qua design meer op de iPad mini zal gaan lijken.

Ook gaan er geruchten in de rondte dat Apple de GF2-schermtechnologie gaat toepassingen bij de iPad 5 waardoor het scherm 23 procent dunner wordt. Daarnaast zou de iPad 5 ook nog eens dunner en veel lichter zijn dan de huidige iPad modellen.

Naar verwachting komt de iPad 5 samen met de iPad mini 2 in augustus of september op de markt. Dit is flink wat later dan verwacht, de iPad 5 zou dus later op de markt komen dan de iPhone 5S. Eerdere geruchten beweren dat de iPhone 5S in juli of augustus verwacht wordt.

  • Richard

    Ik had gehoopt dat de iPad 5 in april zou komen. Mijn iPad 2 is aan vervangingen toe. Jammer moet nu tot augustus wachten 🙁

  • Rik

    Ik wacht op de iPad mini 2 die kan ik makkelijker in mijn jaszak meenemen. Hopen dat Apple de specs van de iPad mini 2 ook een dik boost geeft. De huidige iPad mini vindt ik maar niks.