Een aantal maanden geleden doken geruchten op dat Microsoft op 10 november de Office pakket voor iOS apparaten zou gaan lanceren. The Daily beweerde zelfs dat ze over een exemplaar van de Microsoft Office pakket voor de iPad in handen zouden hebben. Volgens The Daily zou het ontwikkeling’s- en ontwerpteam van Office klaar zijn met de werkzaamheden, en dat de app werd getest en bekeken wordt hoe gebruiksvriendelijk het app was geworden.

Microsoft Office voor iPad

Dit alles bleek dus los alarm te zijn. Uit een gelekte plan van Microsoft dat in handen is van ZDNet zou Microsoft Office voor de iPhone en iPad pas in oktober 2014 uitgebracht worden.

In april 2014 zou een nieuwe versie van Office voor Macs moeten uitkomen, evenals een update voor de Windows Phone-varianten. Ook de Office-applicaties die worden gebundeld met Windows RT worden dan ververst.

Pas in oktober 2014 staan de iOS- en Android-varianten van Office op de planning. Dan zou ook pas Outlook voor Windows RT verschijnen. Volgens recente geruchten werd Outlook RT al wel getest binnen Microsoft.