De jailbreakers onder ons hebben vast wel een keer van Ryan Petrich gehoord. Ryan Petrich heeft in de afgelopen jaren heel wat jailbreak tweaks uitgebracht, waaronder: Activator, FullForce, RetinaPad, DisplayRecorder en zo kunnen we wel doorgaan.

Jailbreak Tweak Grabby

Zijn nieuwste creatie heet Grabby, die momenteel nog enkel beschikbaar is als beta versie in zijn persoonlijke repo. Grabby is gebaseerd op een UI ontwerp van Sentry. Met Grabby kan je de camera icoon op je lockscreen (vergrendelscherm) aanpassen. Zo kan je de camera icoon op je lockscreen naar links schuiven zodat je andere apps direct kan lanceren. Zodra je de gewenste app op het vergrendelscherm naar boven schuift zal uw keuze direct opstarten.

Grabby kan gratis via de persoonlijke repo van Ryan Petrich gedownload worden. Voeg http://rpetri.ch/repo in Cydia om het te vinden.

 • Kaboutertje

  Hoe heb je dat wallpaper gemaakt? Ben niet zo goed met Photoshop, kan je misschien ook voor mij maken?

  • via myiphone5wallpaper.com

   • Kaboutertje

    thx, is me gelukt 😀