De Mac Pro fans zullen het ongetwijfeld al weten dat de huidige Mac Pro niet meer in Europa verkrijgbaar is. Dit komt doordat de huidige Mac Pro niet aan de nieuwe EU eisen voldoet. Dit betekent echter niet het einde voor de Mac Pro, in juni 2012 liet Apple zelf weten dat er aan een nieuwe Mac Pro wordt gewerkt.

Mac Pro

Twee maanden geleden berichtte de Franse Apple Reseller France System al dat er een nieuwe Mac Pro opkomst was, die in de komende maanden onthuld zou worden. Nu we twee maanden verder zijn meldt de website MacDailyNews dat ze hebben vernomen dat Apple deze maand nog een nieuwe Mac Pro gaat aankondigen.

De anonieme bron van MacDailyNews durft bijna niets te zeggen over de specificaties van de Mac Pro. Wel weten we dat Apple nog in april een iPad evenement zal gaan houden om de iPad 5 en de iPad mini 2 te aankondigen. Apple zal waarschijnlijk ook de Mac Pro tijdens deze evenement aankondigen.