Auxo is naar ons mening één van de beste jailbreak tweaks ooit. Auxo begon ooit als een concept en is sindsdien uitgegroeid tot een premium tweak die Apple’s eigen app switcher te schande heeft gezet. In plaats van kleine app-iconen kunt u met Auxo tussen applicaties switchen door het bekijken van grote kaart-achtige tegels.

Auxo iPad

Dit is nog niet alles! Auxo heeft ook een uitgebreide muziekspeler en je kan er nog eens sneller toegang krijgen tot je systeeminstellingen, zoals WiFi, scherm helderheid, vliegtuigmodes, bluetooth etc etc.

Auxo is al enige tijd verkrijgbaar in Cydia voor de iPhone. Sentry de ontwikkelaar achter Auxo heeft nu ook bekend gemaakt dat we volgende maand een iPad versie van Auxo kunnen verwachten. De exacte release datum en de prijs van Auxo is momenteel nog niet bekend.

Auxo iPad

 • Koen

  ik vind Auxo een gave tweak, maar het werke niet goed op m’n iPhone. hij resping’de af en toe als ik de homebuttom twee keer indrukte en hij werd ook een beetje trager. ik had Auxo gedownload op m’n iPhone 4S ..
  iemand die hier ook last van had/heeft?

  • Eddie

   Heb Auxo op mijn iPhone 5, vind het een super tweak. Zodra de iPad versie uitkomt koop ik die ook 😉

   @Koen: Ik heb er helemaal geen problemen ermee.

   • Koen

    nou, apart.. bij mij respringt die dus om het tijdje. geen idee wat ik er tegen kan doen..?

    • Gebruik je installous alternatieven? Dit zijn meestal de boosdoeners.