Samsung’s nieuwste vlaggenschip de Galaxy S4 is sinds zaterdag 27 april verkrijgbaar in Nederland. Vanaf nu zullen er dus steeds meer geruchten komen over de volgende generatie Galaxy Note. De Chinese website MyDriver heeft recent een foto van de mogelijke Galaxy Note 3 gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 3 - Samsung Galaxy S4

Op de bovenstaande foto zien we de reeds gelanceerde Galaxy S4 samen met de Galaxy Note 3. Een recent gerucht beweerde dat de Galaxy Note 3 een aluminium behuizing zou krijgen. Samsung zou namelijk veel kritiek hebben gekregen op de Galaxy S4. Veel mensen vinden de Galaxy S4 weinig onderscheidend door de plastic behuizing. De Galaxy Note 3 zou hierdoor niet meer de ontwerprichtlijnen van de Galaxy S4 volgen.

Volgens de Chinese website zal de nieuwe Galaxy Note 3 tijdens de Internationale Funkausstellung (IFA) in Berlijn worden gepresenteerd met de volgende specificaties:

  • Quad-Core Exynos 5410 Octa processor
  • 2.0GHz Cortex A15 chip
  • Full-HD scherm
  • 3GB werkgeheugen
  • 32GB opslagruimte
  • Android 4.2 Jelly Bean