Sommige mensen houden van een leuk klein smartphone en andere mensen weer van een tablet-achtige smartphone. Wat u ook kiest het is een persoonlijke beslissing, hierdoor zullen mensen dan ook nooit over eens zijn wat het beste smartphone is.

Samsung Galaxy S4 - Apple iPhone 5

De iPhone 5 met zijn 4-inch scherm en langwerpig design is ongeveer de formaat van wat ik zou willen zien in een iPhone, maar hier denkt Samsung er totaal anders over. Zoals we allen weten probeert Samsung zijn smartphones zo groot mogelijk te produceren, het maakt ze dus niet uit of de formaat onhandig in de hand zou zitten.

De Galaxy S4 is uiteraard Samsung’s nieuwe vlaggenschip en tegelijkertijd ook één van de betere smartphones op de markt. Dat is ook de reden waarom de Galaxy S4 met de iPhone 5 van Apple wordt vergeleken.

De Galaxy S4 heeft een 5-inch scherm en ziet er natuurlijk prachtig uit, het is wel een beetje aan de grote kant. De iPhone 5 en de Galaxy S4 zijn twee verschillende en sterke toestellen, en we willen ze natuurlijk allebei hebben.

De specificaties van de Samsung Galaxy S4 zijn wel beter als die van de iPhone 5, maar hoe goed zijn die wel in het werkelijkheid? In het onderstaande filmpje worden de volgende elementen met elkaar vergeleken:

 • Specificaties
 • Design
 • Fotocamera
 • Videocamera
 • Functies

 • James

  De iPhone 5 is een half jaar ouder als de Galaxy S4. Zodra de iPhone 5S uit is moeten ze de Galaxy S4 vergelijken.

 • Charles

  Ik heb een iPhone 5 ben er erg tevreden mee. Heb nooit eerder een Android toestel gehad, maar de Galaxy S4 ziet er wel zeker nice uit.