Apple heeft ontdekt dat sommige derde generatie Apple TV’s last kunnen hebben van WiFi problemen. Dit geldt echter niet voor alle Apple TV 3G’s. Apple TV’s met de letters  DRHN aan het einde van de serienummer zouden dupe zijn van dit probleem.

Apple TV

De gedupeerde Apple TV’s zouden het volgende problemen kunnen vertonen:

  • Wegvallende internetverbinding
  • WiFi netwerken die niet gevonden kunnen worden
  • Geen verbinding kunnen maken met WiFi netwerken

Apple heeft dit in een email laten weten aan de AppleCare personeel en de APR’s. Apple TV 3G gebruikers die de bovengenoemde problemen hebben kunnen gratis een nieuwe vervangende Apple TV 3G krijgen, wel dient je Apple TV niet ouder dan 2 jaar te zijn.

In de onderstaande afbeelding  kun je nagaan of jouw Apple TV 3G ook gratis vervangen mag worden.

Apple TV 3G WiFi Probleem