Zoals we weten heeft Apple onlangs een nieuwe iOS update uitgebracht. De nieuwe iOS 6.1.3 bevat vooral technische verbeteringen. Apple heeft in iOS 6.1.3 onder andere de codeslot-bug opgelost, waardoor het codeslot gemakkelijk omzeild kon worden. Daarnaast brengt iOS 6.1.3 ook verschillende verbeteringen voor Apple Maps in Japan.

TinyUmbrella iPhone

NotCom de ontwikkelaar achter TinyUmbrella de zeer populaire SHSH blobs tool heeft ook zijn populaire tool bijwerkt naar versie 6.13.00 om de nieuwe iOS 6.1.3 te ondersteunen.

Gelukkig is TinyUmbrella bijwerkt, want zonder je SHSH blobs kan je in de toekomst helaas niet je iOS-apparaat downgraden. Het voordeel van het downgraden naar een oude iOS-versie is dat je gebruik kan maken van de Untethered Jailbreak beschikbaarheid van dat iOS-versie.

Dus met andere woorden, download de nieuwe TinyUmbrella en zorgt dat je de SHSH blobs van je iOS-apparaat opslaat. Dit kan in een latere stadium erg belangrijk voor jou zijn.

  • emmelie

    hoi ik wil die ipod hoe duur is die hoop 15,00