Laatste tijd zijn er een hoop dingen veranderd bij Apple. Zo werd de samenwerking met Google voor de Google Maps-app en de YouTube-app gestopt. Tot en met iOS 6 werden deze twee apps van Google standaard meegeleverd. Apple en Samsung voeren nu ook al enkele jaren patentoorlogen tegen elkaar. Het is ook logisch dat Apple de productie van chips en andere hardware bij een andere fabrikant laat produceren.

TSMC

The Korea Times zou over informatie beschikken waarin staat dat Apple de A7-processor voor de volgende generatie iPhone en iPad door TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) laat produceren. Apple zal dus de A7-chips niet door Samsung laten produceren.

Als de geruchten van The Korea Times kloppen zou TSMC zelfs al een order hebben geplaatst bij hun onderdelen leverancier. De bestelde onderdelen zouden dan gebruikt moeten worden voor de productie van de A7-processoren.