Met een nieuwe iPhone opkomst hoort daar natuurlijk ook een nieuwe iOS-versie bij. Afgelopen tijd hebben we heel wat iOS 7 concepten van verschillende ontwerpers gezien. Zo hadden Sentry en Jesse Head een iOS 7 concept ontworpen waarin de multitasken compleet vernieuwd was. De Belgische ontwerper Mohamed Kerroudj had zelfs een verbazingwekkende iOS 7 concept waarin hij de  lockscreen, agenda en snelkoppelingen compleet had vernieuwd.

iOS 7

Ditmaal heeft Flickr-gebruiker F.Bianco een uitgebreid iOS 7 concept ontworpen. Op zijn Flickr pagina heeft hij heel wat screenshots geplaatst van zijn iOS 7 concept, die kunt u natuurlijk ook hieronder bekijken. F.Bianco heeft zelfs een video van zijn concept design gemaakt met heel veel nieuwe features en verbeteringen. Je kunt de video en de screenshot allemaal hieronder bekijken: