Vanmorgen hadden we het nog over een iPad 5 gerucht van de Chinese website DigiTimes. De Chinese website beweerde dat de nieuwe iPad 5 een stuk dunner en lichter zijn dan de huidige iPad modellen. Daarnaast zou de iPad 5 ook nog eens een smallere bezel hebben rondom de scherm, zoals de iPad mini.

iPad 5 voorkant paneel

Het ziet er naar uit dat DigiTimes gelijk had. De Franse website NowWhereElse beschikt namelijk over een foto van de voorkant paneel van de mogelijke iPad 5. Zoals de Chinese website vernomen had toont de foto een iPad 5 duidelijk de smallere bezel.

Volgens de bronnen van de Chinese website zou Apple pas in juli of augustus met de productie van de nieuwe iPad 5 beginnen. Het eerste gerucht van de Chinezen bleken te kloppen. waarschijnlijk klopt de productie data van de iPad 5 ook.