Op de iPhone hebben natuurlijk al een lange tijd de standaard weer-app van Yahoo, maar deze app is niet zo uitgebreid. Yahoo heeft in plaats van de standaard app te updaten ervoor gekozen om een totaal nieuwe weer-app uit te brengen. De nieuwe Yahoo! Weer-app kan je via de App Store gratis downloaden.

Yahoo! Weather app

De Yahoo! Weer-app toont automatisch het weer op basis van je GPS-locatie, maar je kan ook makkelijk zelf handmatig nieuwe steden toevoegen. Het mooie aan de nieuwe weer-app is dat je per stad een foto ervan te zien krijgt.

Zoals we bovenaan al aangaven is de Yahoo! Weer-app uitgebreider dan de standaard weer-app. Door naar beneden te swipen krijg je onder andere de weersverwachting per uur en per dag te zien. Als je nog even verder naar beneden swipet krijg je nog de gevoelstemperatuur, luchtvochtigheid, neerslagkans en de stand van de zon te zien.

Om u een idee te geven van de nieuwe Yahoo! Weer-app hebben we voor u een aantal foto’s gemaakt:

Yahoo! Weather

Yahoo! Weather 2

Download Yahoo! Weer-app gratis via de App Store