Apple heeft zojuist een kleine iOS-update vrijgegeven voor iPhone 5 gebruikers. De nieuwe iOS 6.1.4 is special voor de iPhone 5 uitgebracht en bevat volgens de release notes een bijgewerkt audioprofiel voor telefoonluidspreker. Wat dit exact inhoudt is voor ons nog onduidelijk.

iOS 6.1.4

iPhone 5 gebruikers kunnen deze update via Instellingen > Algemeen > Software-update installeren. Je kan het eventueel ook met je mobiele internet downloaden, want deze update is slechts 11,5 MB groot.

iPhone 5 gebruikers die afhankelijk zijn van de Evasi0n jailbreak raden we aan om niet te updaten naar iOS 6.1.4. Je verliest namelijk je Untethered Jailbreak. Een nieuwe jailbreak zal pas ontwikkeld worden voor iOS 7. Dit is op zijn vroegst over enkele maanden.

Net zoals alle andere iOS-versies kan je de nieuwe iOS 6.1.4 voor de iPhone 5 downloaden via onze Download iOS Firmware pagina.

  • Alex

    Ik blijf lekker op iOS 6.1.2 met mijn jailbreak. Zolang er geen nieuwe jailbreak voor de iPhone 5 verschijnt zal ik niet updaten 😉