Het was een tijdje stil rondom de iWatch. Vanmorgen bracht Martin Hajek nog een aantal nieuwe foto’s uit van zijn bestaande iWatch concept. Nu hebben we wat nieuws voor je dat afkomstig is van de Taiwanese krant Economic Times.

iWatch

De Economic Times zou namelijk te horen hebben gekregen dat Apple momenteel bezig is met het testen van een 1,5-inch OLED-scherm voor de iWatch. Apple zou de OLED-schermen hebben gekocht bij de fabrikant RiTdisplay. Naast de OLED-schermen zou Apple ook nog eens touch sensoren hebben gekocht die gebruikt zal worden in het scherm van de iWatch.

Of dit allemaal waar is kunnen we u natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Wel circuleren er al lange tijden geruchten in de rondte over een smartwatch van Apple. Wanneer we de iWatch kunnen verwachten is ook nog niet duidelijk. Misschien tijdens de WWDC 2013 in juni…

via Macotakara