Volgens een anonieme bron van de Chinese website DigiTimes zal Apple de budget iPhone voorzichtig in de markt brengen. Apple zou eerst een beperkt aantal exemplaren van de budget iPhone willen verschepen om de reacties van consumenten  te peilen. Zo zou Apple in eerste instantie 2,5 tot 3 miljoen exemplaren van de budget iPhone in de markt willen brengen.

Budget iPhone

De budget iPhone is momenteel één van de meest besproken Apple product. De budget iPhone zou van plastic gemaakt zijn en zou voornamelijk bedoeld zijn voor opkomende markten als China en India. Apple zelfs heeft nog niets bevestigd. Het is dan ook nog niet bekend of de budget iPhone in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

  • Daniel

    Waarom zou Apple het rustig aan moeten doen? Niet iedereen kan een iPhone van 600/700 euro permitteren. Ik denk wel dat het een succes wordt.