Begin april beweerde Apple-watcher John Gruber dat iOS 7 vertraging had opgelopen. Gisteren kwam de website Bloomberg ook al met een gerucht dat iOS 7 alweer vertraag was. De betrouwbare Amerikaanse zakenkrant the Wall Street Journal heeft na een aantal uren deze gerucht uit de wereld geholpen.

iOS 7

Volgens the Wall Street Journal die goede contacten heeft met Apple ligt iOS 7 nog steeds op schema. Apple heeft namelijk ontwikkelaars weggehaald bij het OS X 10.09 team om bij te springen bij de iOS 7 team.

Zoals u eerder op iPhonemania heeft kunnen lezen wordt de nieuwe iOS 7 tijdens de WWDC 2013 dat op 10 juni plaatsvind gepresenteerd. Als we de geruchten mogen geloven zal iOS 7 de grootste grafische verandering met zich mee brengen sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007. Naar verluidt heeft de nieuwe OS X 10.9 ook de beschikking over een aantal functies van iOS, waaronder de virtuele assistent Siri en Apple Maps.

via AllthingsD

  • Henkie Penkie

    Hopen dat iOS 7 totaal anders wordt dan de huidige iOS-versies. Ben de design wel een beetje zat 🙂