De iPad mini is een zeer groot succes geworden en dat verdiend natuurlijk een opvolger. Als we de laatste geruchten mogen geloven zal de iPad mini 2 in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd worden. Naar verwachting krijgt de iPad mini 2 een Retina display, dat was ook het enige wat we wisten tot heden. Vandaag ontvingen wij een gedetailleerde render van een tipgever met een lijst specificaties, die niets aan de wensen overlaat.

iPad Mini 2 Render

Volgens de tipgever heeft de iPad mini 2 de volgende specificaties:

  • 7.9 inch Retina scherm
  • 2048 x 1536 pixels
  • 324 ppi
  • Apple A6X processor
  • 8,0 megapixel camera
  • 2,0 megapixel front-camera
  • 16, 32, 64 GB intern geheugen
  • 7,5 mm dikte

Zoals we op de bovenstaande iPad mini 2 render kunnen zien blijft het design vrijwel identiek als zijn voorganger. Het scherm is wel meer doorgetrokken naar de randen, waardoor het bijna een edge-to-edge touchscreen is. De iPad mini 2 heeft een resolutie van 2048×1536 pixels, wat neer komt op 324ppi (pixels per inch).

via Mobileaks