Peter Misek een analist van Jefferies is weer helemaal terug met een nieuwe rapport waarin hij het natuurlijk nogmaals over de volgende generatie iPhone heeft. Misek verwacht namelijk dat Apple de iPhone 6 in juni 2014 zal lanceren met een nog groter scherm.

Hoe groot het scherm van de iPhone 6 zal worden, weet Misek niet te melden. Wel verwacht de beste man dat Apple zo de concurrentie wil aan met de phablets van Samsung. Een phablet is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Het woord zelf is een samenvoegsel van het Engelse phone en tablet.

Dit nieuwe categorie lijkt erg hard te groeien, in 2012 zijn er namelijk maar liefst 25,6 miljoen phablets verscheept en naar verwachting lijkt dit toe te nemen tot 60,4 miljoen phablets in 2013 .

Heel veel heeft Peter Misek niet te melden over de iPhone 6. Hij verwacht enkel dat het een groter display zal krijgen en dat het in juni 2014 zal lanceren. Wat we wel zeker weten is dat Apple dit jaar nog met een iPhone 5S komt. Qua design en formaat blijft de iPhone 5S identiek aan de iPhone 5. Naar verwachting komt de iPhone 5S in meerdere kleuren, vingerafdrukscanner, betere camera en een sneller processor.

 • Arie

  Fijn dat ze toch wat opsteken van Samsung.
  Vraag me alleen af of ze nou niet weer patent inbreuk doen.

 • Rik

  Ben zeer tevreden met de 4″ schermformaat van mijn iPhone 5. Zou het zeker niet nog groter willen hebben.

 • John

  Ik wordt een beetje moe van al die gasten die denken te weten wat
  Apple gaat uitbrengen in de toekomst, van al die concept video’s, en al stukjes die websites schrijven als iemand maar weer iets roept. Deze mijnheer zegt dat er dit jaar een iPhone 5S komt
  Apple maakt al jaren een opvolger van een type telefoon die ze een jaar van tevoren hebben uitgebracht maar dan een beetje opgekrikt.
  Je moet geen nieuws maken als er geen nieuws is.