Volgens diverse Chinese websites krijgt de iPhone 6 een nieuwe scherm indeling, er zou namelijk minder ruimte vrijgemaakt zijn voor de app-icoontjes. Die keuze zou zijn gemaakt door ontwerpers om het scherm zo groot mogelijk te houden voor het weergeven van video’s en foto’s. Zou dit erop kunnen wijzen dat we straks met de iPhone 6 kunnen multitasken?

iPhone 6 Concept

Door het gebruiken van kleinere icoontjes komt de grafische informatie beter tot zijn recht. In plaats van de gebruikelijke 4 icoontjes worden er 8 naast elkaar getoond. Er wordt ook nog eens beweerd dat de iPhone 6 een 4,5-inch scherm zal krijgen.

Volgens de Chinese website SHM krijgt de iPhone 6 een processor met 8 rekenkernen en 2GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou de iPhone 6 in drie uitvoeringen komen: 32GB, 64GB en 128GB versie.