De Recovery Mode is een status voor de iPhone, iPad en iPod touch die het toestaat om je iDevice terug te brengen naar de standaard fabrieksinstellingen. Met dit trucje kan je je iOS-apparaat naar een willekeurige iOS-versie upgraden of downgraden.

Recovery Mode

Het kan ook zo zijn dat u iDevice niet meer reageert en dat u hierdoor in deze modus terecht komt. Zoals u kunt zien geeft u iPhone, iPad of iPod touch aan dat je je toestel aan moet sluiten op iTunes. Zodra u dit doet zal iTunes een melding geven dat uw iOS-apparaat herstelt moet worden. Bij sommige gebruikers die het via iTunes herstellen wil het soms niet lukken. Je krijgt dan telkens hetzelfde melding, je kan er wel gek van worden.

In de onderstaande stappen laten we u zien dat het ook anders kan.

Stap 1: Download TinyUmbrella via deze website.

Stap 2: Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch aan op uw computer,

Stap 3: Start TinyUmbrella op en selecteer uw toestel. Zie linkerkolom Connected Devices.

Stap 4: Klik nu op Exit Recovery. Voila uw toestel is weer normaal.

TinyUmbralla - Exit Recovery

 • Willie

  Het werkt! Thanks !!

 • Corrie

  Als ik het op deze manier doe, ben ik dan alle gegevens van de telefoon kwijt. Zoals contact personen etc?

 • Jos

  Ik zie in tiny umbrella alleen een raar device nummer met een vraagteken ervoor. Ik kan helemaal niets meer met mijn iPhone 4S, iTunes wil niet herstellen (fout 4013), hij gaat niet meer aan of uit…gek wordt je ervan!

 • Aylin

  TOP BEDANKT!!!!!!!!!