Vandaag is er een filmpje uitgelekt van de mogelijke PlayStation 4. Het korte promofilmpje toont een zwarte game console waarop het logo van de PlayStation en de naam PS4 duidelijk te zien is. Op de voorzijde van de spelcomputer prijkt het merknaam Sony.

PlayStation 4

De nieuwe PlayStation 4 oogt een stuk strakker qua vormgeving en lijkt volgens het filmpje geen krommende bovenkant te hebben, zoals de PlayStation 3. Enkel de hoeken van de PS4 behuizing buigen nog enigszins af.

Eind februari kondigde Sony tijdens een eigen evenement de PlayStation 4 aan, maar het apparaat zelf werd niet getoond. Naar verwachting zal de PS4 rond de feestdagen in de winkels moeten liggen.

Of het echt om een uitgelekte promotiefilmpje van de PlayStation 4 gaat is momenteel nog niet duidelijk. Een woordvoerder van Sony Amerika heeft tegen de website Kotaku gezegd dat de video niet van Sony af komt. Maar dit zou elk bedrijf hebben gezegd over een uitgelekte product.

In de video staat ook nog een verwijzing naar de videogamebeurs E3 2013, waarschijnlijk wordt de PS4 voor het eerst daar getoond.