Er is zojuist in de Cydia Store een geweldige jailbreak tweak verschenen genaamd Velox. Deze nieuwe jailbreak tweak zorgt ervoor dat je nu widgets op je iPhone homescreen krijgt, waardoor je in één opslag de veelgebruikte opties van de app kunt inzien.

Cydia - Velox Tweak

De Velox tweak voegt Notification Center widgets toe aan apps zodat je deze sneller kunt bereiken  Je veegt met je vinger over een app om het te openen, je krijgt vervolgens een folder-achtige animatie met daarin de nodige opties. Je kan zelfs een foto nemen met Velox zonder de camera-app te openen.

Velox is echt een topper van een jailbreak tweak, deze tweak zouden we dan ook heel graag terug willen zien in iOS 7. Geïnteresseerden kunnen Velox in de Cydia Store downloaden voor maar 1,99 dollar. Je dient dan natuurlijk wel over een jailbreak te beschikken.

Bekijk de onderstaande video van iDB om een betere idee te krijgen van Velox:

  • Fb

    Geweldige tweak dank voor de tip