Afgelopen week werd de nieuwe Call of Duty: Ghosts per ongeluk aangekondigd. Activision heeft nu de komst van Call of Duty: Ghosts officieel aangekondigd. De zeer populaire shooter game komt naar de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en de nieuwe Xbox 720.

Call of Duty Ghosts

Call of Duty: Ghosts wordt tijdens het Microsoft evenement onthuld, tijdens het evenement dat op 21 mei wordt gehouden wordt ook nog eens de nieuwe Xbox aangekondigd. Call of Duty: Ghosts ligt op 5 november 2013 in de winkels. Dit betekent gelijk ook dat de nieuwe Xbox en de nieuwe PlayStation 4 op dat moment al in de winkels zullen liggen.

Net zoals de Modern Warfare-game serie wordt Call of Duty: Ghosts door Infinity Ward gemaakt. Call of Duty: Ghosts zal zoals eerder al vermoed werd op een geheel nieuwe engine gaan draaien.