Een grotere iPhone display kan handig zijn om bepaalde taken uit te voeren, maar het formaat moet wel lekker in de hand kunnen zitten. Het is de ontwerpers van iPhone-My gelukt om een scherm van 4,5-inch binnen dezelfde afmetingen van de iPhone 5 te integreren. Je zal vast nu denken hoe kan je nou een 4,5-display in een 4-inch toestel integreren?

Nou heel simpel! Je verwijderd de schermranden waardoor je een edge-to-edge display krijgt, waardoor je helemaal geen randen meer hebt. De behuizing van de iPhone 6 concept hebben de mannen van iPhone-My voorzien van aluminium en koolstofvezel. De scherm heeft een buitengewoon resolutie van 1296×754 en 333 ppi (pixels per inch).

De iPhone 6 is verder voorzien van een 2,6GHz Quad-Core A7-processor met maar liefst 4GB aan werkgeheugen. De camera is goed voor 20,2 megapixel en kan video’s opnemen op 2K-resolutie. Ow ja, de homebutton is ook verleden tijd.

Wil je nog meer zien? Bekijk dan de onderstaan foto’s van de iPhone 6 concept: